Ons Team

Valeska Selderslaghs

Apotheker-Titularis

Sabine Thevelin

Adjunct Apotheker

Aandacht voor Mens en Dier voor Uw Gezondheid

Voor Apotheek Oppuurs is de relatie met de klanten het belangrijkst. Wij kennen onze klanten en bouwen een betrokken relatie op met nieuwe klanten. Een goede gezondheid vergt goed advies. Dit is mogelijk als we een betrokken relatie hebben met onze klanten en kunnen inspelen op hun gezondheidsgeschiedenis en persoonlijke behoeften.

Ons team staat u bij in de ondersteuning van uw gezondheid via geneesmiddelen, maar ook een aanpak met natuurlijke producten adviseren we. Orthomoleculaire geneeskunde is een expertise waarin we u ook bijstaan. Wij kunnen u uitgebreid begeleiden en adviseren bij diergeneesmiddelen, voeding en verzorging voor dieren.

Naast advies op maat in de apotheek willen we het u ook online makkelijk maken. U kan via onze website uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet meer vooraf langs te komen in de apotheek. We verwittigen u gratis per sms als de medicatie klaarligt. Via onze reservatiepagina kan u afzonderlijk producten bestellen. Uit onze database kiest u geneesmiddelen of andere producten die u kan reserveren. U haalt ze op in de apotheek en wij geven u verder uitgebreid advies en hulp.